Telepathe in Gothenburg!

Telepathe
På torsdag smäller det! Den mest fulländade starten på Göteborgs klubbhöst sker på torsdag då Ladyfest Göteborgs senaste projekt äntligen går av stapeln. Tillsammans med Klubb Svanen på Jazzhuset anordnar vi en alldeles, alldeles underbar kväll tillsammans med fantastiska kvinnor och män. Det blir dans, dans, dans med Maja Asperö Lind från Festa med killar (Den ena halvan av tjejduon som har den fetaste klubben på Spy Bar i Sthlm) och Sofia Söderberg från I Love Brenda Walsh! (En av tjejerna som regerar på Babel i Malmö), dessutom Indiemaraton med en massa, lokala, dj-kändisar från götet. Ja se där, vi lyckades få nästan hela Sverige representerat. Men givetvis finns även en internationell approach. Vi såg även till att representera världens bästa stad NYC med Brooklynbandet Telepathe!
New Issue of Loud and Quiet photo by Andres Lazlo Konrath

Tycker det är lite svårt att beskriva Telepathes musik. Men hmm det känns nyskapande och spännande. Något i stil med experimentell, elektronisk pop som får fötterna att vilja svira runt på golvet och armarna till att röra sig okontrollerat i takt till beatsen?

Telepathe består av frontfigurerna Busy Gangnes och Melissa Livaudais, och för tillfället även Ryan Lucero, som också är medlem i halvskumma Mirror Mirror. Deras debutalbum, Dance Mother kom tidigare i år och såväl skivan som hela bandets sound och appearance känns nytt, ungdomligt och ganska hipster-hipster, precis som jag gillar det 🙂

Coola NYC-baserade tidningen NYLON har även en TV-channel. Se intervjun de gjort med Busy och Melissa från Telepathe här!

Några länkar för att peppa ändå lite till:
Telepathes hemsida
Telepathes myspace
Mer om Maja/Festa med killar
Mer om Sofia/I Love Brenda Walsh!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Klubb, Ladyfest, Musique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s